EvaSusannes hemsida

Livet är ett mirakel!
Lite om tidigare liv
Av vilken anledning är det praktiskt eller bra eller hur man nu ska uttrycka det, att tro på tidigare liv, på reinkarnation alltså? Själv tror jag inte på reinkarnation; jag vet! Så får man inte säga eftersom det inte går att bevisa vetenskapligt men för mig är det en realitet eftersom jag ”varit nere i” många andra liv. Inte då som Susanne, förstås, utan med helt andra identiteter.
Det är nog detta som ställer till det för många. Det är ju inte man själv som levt tidigare utan ens inre, själen, eller vad man nu vill kalla det.
En bra anledning till att tro på reinkarnationstanken, tycker jag, är att det blir lättare att acceptera alla dessa orättvisor och allt till synes onödiga lidande som finns i världen.
Sen är det också en hjälp till att förstå sig själv lite bättre, kunna få förklaringar till vissa beteenden och att se varför känslor för någon person är på ett visst sätt.
Detta blir alldeles förskräckligt luddigt, det inser jag, och jag ska försöka att reda ut det lite bättre så småningom, dvs. när andan faller på.

Välkommen

Att vandra på jorden är ett underbart äventyr. Att ha en hemsida är också ganska äventyrligt.
Här vill jag visa lite av mina målningar, både akvarell och olja, några textilier, lite mandalas plus några "sagor".

Jag skriver också lite om Tantra som är ett ännu större livs-äventyr även om mycket fattas att lära och upplevas.
Ty, blir man någonsin klar med sin "inre och yttre" resa? Jo, den yttre avslutar man ju när man "dör" och lämnar den fysiska kroppen.
Men den inre resan, själens resa, den fortsätter in i evigheten.

Och tur är väl det ty annars vore det ju jättetrist!